Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autocamion încărcat cu polietilenă, răsturnat în judeţul Ialomiţa. Salvatorii nu au mai putut face nimic. O victimă a decedat (galerie foto)

ro

19 Feb, 2019 10:18 1967 Marime text
În această dimineață, în jurul orei 07.00, un autocamion s-a răsturnat în afara părţii carosabile pe DN 2, în zona satului Cotorca, din comuna Ciocârlia.

Conducătorul auto a rămas încarcerat în capul-tractor al vehicului.

Din cauza modului în care s-au poziționat, în urma accidentului, cabina, remorca și încărcătura TIR-ului, salvatorii de la Detașamentul Urziceni au lucrat timp de aproximativ 2 ore pentru asigurarea accesului către victimă și scoaterea acesteia dintre fiarele contorsionate cu mijloacele din dotarea autospecialei pentru descarcerare.

Din nefericire, viața bărbatului nu a putut fi salvată.

Impactul cu solul a condus la producerea unor avarii inclusiv la rezervor, existând scurgeri de motorină din acesta.

Perimetrul a fost delimitat și au fost asigurate măsurile de prevenire și stingere a incendiilor în zonă, cu ajutorul unei autospeciale de stingere.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, astăzi, 19 februarie a.c., în jurul orei 07.00, pe Drumul Național 2, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.
 
În timp ce un bărbat de 56 de ani, cetățean bulgar, conducea un ansamblu auto pe Drumul Național 2 din direcția Urziceni către Buzău, în apropiere de municipiul Urziceni ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe un teren agricol, aflat pe direcția sa de mers.
 
Din accident a rezultat decesul conducătorului auto de 56 de ani.
 
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.
 


Sursa foto: ISU Ialomiţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii