Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Augustin Zegrean Plenul CCR va lua astăzi o decizie în privinţa lui Toni Greblă

ro

26 Jan, 2015 13:10 1332 Marime text
Plenul Curţii Constituţionale a României (CCR) va lua azi o decizie în privinţa situaţiei judecătorului Toni Greblă, a anunţat preşedintele CCR Augustin Zegrean, relatează Mediafax.
 

Zegrean a precizat că va verifica declaraţia pe care Toni Greblă o va face în privinţa situaţiei sale, iar apoi plenul Curţii va lua o decizie. El a adăugat că după ce va sta de vorbă cu Toni Greblă se va reuni Curtea în plen, pentru a lua o decizie.
 
El a precizat că Toni Greblă are în lucru 20 de dosare, la fel ca şi ceilalţi judecători ai Curţii, numărul de dosare fiind egal repartizate.
 
Judecătorul Curţii Constituţionale Toni Greblă a fost dus, săptămâna trecută, cu mandat la Direcţia Naţională Anticorupţie, unde procurorii i-au adus la cunoştinţă că este urmărit penal pentru trafic de influenţă, constituirea unui grup infracţional organizat şi efectuarea de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, în scopul obţinerii de bani sau bunuri necuvenite.

Tot săptămâna trecută, Curtea Constituţională a transmis un comunicat de presă în care a arătat, referitor la urmărirea penală a lui Toni Greblă, că judecătorii CC sunt suspendaţi din funcţie atunci când sunt trimişi în judecat, precizând că orice persoană beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la pronunţarea unei decizii definitive.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii