Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Audi Q7 căutat în Italia şi depistat în România

ro

16 Aug, 2016 19:54 1208 Marime text
Poliţiştii de frontieră de la PTF Borş - ITPF Oradea au depistat un autoturism marca Audi Q7, căutat de autorităţile din Italia, cu care un cetăţean român intenţiona să intre în România.
La Punctul de Trecere a Frontierei Borş s-a prezentat în vederea efectuării formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în România, cetăţeanul român Constantin S., în vârstă de 36 de ani, conducând un autoturism marca Audi Q7, înmatriculat în Italia.
La solicitarea poliţiştilor de frontieră, şoferul a prezentat la control documentele maşinii, respectiv un certificat de înmatriculare emis de autorităţile din Italia.
În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că autoturismul era bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de autorităţile italiene. 
Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că a cumpărat autoturismul de la un cetăţean din Italia şi nu avea cunoştinţă că vehiculul este căutat de autorităţi.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, autoturismul în valoare de aproximativ 20.000 euro fiind indisponibilizat la S.P.F Borş până la finalizarea acestora.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii