Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au fost găsite şi ultimele victime ale accidentului de pe lacul Razelm - Sinoe

ro

19 May, 2011 14:24 1539 Marime text
Căutările pe lacul Razelm - Sinoe au fost încheiate joi după ce au fost găsite ultimele două victime ale accidentului petrecut la sfârşitul săptămânii trecute.

Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, miercuri seară localnicii au găsit cea de a treia victimă - o femeie de 31 de ani, iar joi dimineaţă a fost identificat şi corpul unui tânăr de 25 de ani.

"La solicitarea localnicilor, am decis joi dimineaţă reluarea căutărilor în apele lacului Razelm cu ajutorul scafandrilor pentru găsirea şi celei de a patra victime a accidentului de duminică după-amiază, iar acum am fost anunţaţi că s-a găsit atât corpul ultimei victime, cât şi barca în care cele patru persoane se aflau", a declarat, pentru AGERPRES, prefectul judeţului Tulcea, Vasile Gudu.

Poliţia Deltei şi Parchetul din oraşul Babadag au început cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul de duminică.

Din cauza unei furtuni puternice pe lacul Razelm, o barcă în care se aflau cinci tineri s-a răsturnat, doar unul dintre ei reuşind să se salveze.

Niciunul dintre tinerii care se aflau în barcă nu purta vestă de salvare.

Sursa:http://www.agerpres.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii