Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atracțiile Târgului de Sănătate și Estetică găzduit de Maritimo Shopping Center

ro

07 Apr, 2014 19:38 1746 Marime text

În perioada 11-13 aprilie, la Maritimo Shopping Center, se va desfășura primul Târg de Sănătate și Estetică, ce promovează un stil de viață sănătos și echilibrat.
Cu ocazia Zilei Sănătății, astăzi, organizatorii au prezentat ofertele și atracțiile târgului. Astfel, târgul va fi împărțit în două secțiuni: una de Sănătate și Servicii Medicale și una de Estetică, Nutriție și Întrețienere Corporală. Printre expozanți se numără firme de specialitate de renume, iar constănțenii vor putea câștiga premiile puse la dispoziție de aceștia. Aceștia pot beneficia de diagnosticări, testări și consultații medicale gratuite, tratamente cosmetice sau tratamente de relaxare, produse cosmetice și naturiste, suplimenți nutritivi, servicii la cele mai prestigioase centre SPA și evaluări corporale gratuite.
Vor fi organizate standuri pentru prijinirea campaniilor de strângeri de fonduri și vor fi organizate și ateliere de creație pentru copii.
Personalul medical prezent la Târgul de Sănătate și Estetică va oferi soluții și sfaturi pentru a trăi mai mult, mai frumos și mai sănătos. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii