Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:58 18 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţionare de călătorie în Croaţia

ro

15 Oct, 2015 19:39 716 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Republicii Croaţia că toate punctele de control trecere frontieră cu Serbia au fost redeschise şi circulaţia se desfăşoară fără probleme deosebite. Traficul feroviar pe relaţiile Croaţia-Slovenia şi Croaţia-Serbia  a fost redeschis, în timp ce pe relaţia Croaţia-Ungaria este în continuare suspendat.

MAE recomandă cetăţenilor români care doresc să se deplaseze în Republica Croaţia să consulte paginile de internet ale Automobil Clubului Croat - http://www.hak.hr/en , Companiei Naţionale Croate de Căi Ferate - http://www.hznet.hr, Autorităţii Portuare Croate – http://www.portauthority.hr şi a Agenţiei Croate de Aviaţie Civilă - http://www.ccaa.hr, pentru informaţii actualizate.

De asemenea, MAE recomandă cetăţenilor români să consulte pagina de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale.

Ti-a placut articolul?

Comentarii