Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat în Stațiunea Mamaia

ro

06 Sep, 2014 11:18 2958 Marime text
La această oră se circulă cu dificultate dinspre Mamaia spre Constanța, informează Info Trafic Constanța. Emil Duțu a scris pe pagina de Facebook Info Trafic Constanța că traficul este îngreunat de la intrare în Mamaia Nord până la Aqua Magic, menționând că la ora 10.50 se circula pe o singură bandă. Lucian Tanase scrie și el că a parcurs distanța de la Butoaie până la Casino în 35 de minute. Și Pinti Luk menționează că între Caraiman și Butoaie se circulă cu dificultate. Mai precis, distanța dintre cele două obiective a fost parcursă de Pinti Luk în 34 de minute.

Amintim că în stațiunea Mamaia se desfășoară astăzi a șasea ediție a Triathlon Challenge Mamaia, programată până pe 7 septembrie. Pe toată durata evenimentului, sunt instituite unele restricții de circulație în zona în care este amenajat traseul competiției, așa că șoferii trebuie să se înarmeze cu răbdare.

Mai precis, astăzi, 6 septembrie, și duminică, 7 septembrie, între orele 8.30 - 15.30, va fi închis un sens de circulație în stațiunea Mamaia. Cele trei benzi de pe celălalt sens vor fi însă deschise, urmând să se circule în ambele direcții, dar vor fi alocate două benzi către Năvodari și una către Constanța, susţin organizatorii.

Mențiune: Imaginea are rol strict ilustrativ
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii