Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie, şoferi! Pe Autostrada Soarelui este ceaţă densă!

ro

24 Dec, 2015 20:03 1698 Marime text
 
Pe Autostrada Soarelui Constanța - București este ceață densă! Sunt porțiuni unde vizibilitatea este sub trei metri!
 
De asemenea, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, pe drumurile care tranzitează judeţele Alba, Cluj şi Mureş se semnalează ceaţă care influențează semnificativ vizibilitatea conducătorilor de autovehicule.
 
Pe Autostrada A3 Turda – Gilău, între kilometrii 12 şi 52 (județul Cluj), vizibilitatea este sub 50 de metri. De asemenea, ceaţa a redus vizibilitatea sub 100 de metri pe Autostrada A1 Râmnicu-Vâlcea – Deva, între kilometrii 230 și 292 (județul Alba) și pe DN1E60 Cluj-Napoca – Huedin (județul Cluj).
 
În judeţul Mureş, cel mai greu se circulă pe DN15 Târgu Mureş – Cluj-Napoca, unde ceața a redus, pe alocuri, vizibilitatea sub 50 de metri.
 
Precizăm că judeţele Alba, Cluj şi Mureş se află sub atenţionare meteo now casting cu cod galben de ceaţă.
 
Pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere grave, polițiștii îi sfătuiesc pe conducătorii auto să manifeste atenție sporită, să adapteze viteza de deplasare la starea carosabilului şi vizibilitate, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculul dinainte, în așa fel încât să poată opri în condiţii de siguranţă dacă acesta încetineşte brusc, şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii