Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie şoferi. Până la sfârşitul lunii iunie traficul va fi blocat pe o bandă pe bulevardul Aurel Vlaicu

ro

07 Jun, 2017 15:15 2301 Marime text
Pentru executarea unor lucrări de înlocuire a unui tronson din conducta magistrală de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, din municipiul Constanța, de pe bulevardul Aurel Vlaicu – zona hotelului Oxford, se blochează traficul rutier pe prima bandă a bulevardului, pe sensul de mers din stațiunea Mamaia către Palas. Având în vedere complexitatea lucrărilor, dar și lungimea tronsonului ce va fi schimbat, 120 metri, lucrările se vor desfășura pe o perioadă de aproximativ 3 săptămâni. 

Potrivit reprezentanţilor SC RAJA SA, în perioada 07 – 30 iunie 2017, traficul rutier de pe bulevardul Aurel Vlaicu va fi blocat pe prima bandă, intre statia Peco si restaurantul Portofino. Zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, în conformitate cu prevederile avizului eliberat de Biroul Poliției Rutiere din cadrul Poliției Municipiului Constanța. Având în vedere îngreunarea circulaţiei pe bulevard, reparaţiile se vor efectua în regim de urgenţă.

"Ne cerem scuze faţă de participanţii la trafic din zona respectivă, dar aceştia trebuie să înţeleagă că echipele de intervenție care execută lucrarea vor face tot ce este necesar pentru limitarea acestor efecte nedorite. Menţionăm că furnizarea de apa potabilă nu va fi afectată, tronsonul nou urmând să fie montat paralel cu cel vechi" - au precizat reprezentanţii SC RAJA SA. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii