Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie, şoferi! Ceaţă densă pe Autostrada Soarelui A2 Bucureşti – Constanţa

ro

10 Nov, 2016 21:24 1805 Marime text
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, joi seară, la ora 20:15, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, petronsonul Feteşti - Medgidia, între kilometrii 144 şi 200, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind sub 50 de metri (pe alocuri). Din cauza ceţii care a redus mult vizibilitatea, tot pe A2 în urmă cu aproape o săptămână a avut loc o tragedie, patru oameni pierzându-şi viaţa, alte 50 fiind rănite în urma unui carambol cu 29 de maşini. 

Potrivit poliţiştilor, pentru a evita un eventual accident, în afară de reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor, în ceea ce priveşte autostrăzile trebuie respectate şi alte reguli specifice:

- nu opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă!

- în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari, informează CentrulINFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Ministerul Sănătăţii a anunţat ieri că mai erau internaţi în spitale 14 răniţi în accidentul de pe A2. 

În accidentul rutier produs sâmbătă, în zona Lehliu, au fost implicate 29 de mașini, dintre care două microbuze care transportau persoane și un camion. Patru persoane au murit, iar alte aproape 50 au fost rănite.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii