Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:43 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, se oprește apa în mai multe zone din Constanța! Vezi dacă eşti afectat

ro

06 May, 2016 10:54 3039 Marime text
Pentru înlocuirea unui tronson din conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, din cartierul Faleză Nord, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, 11 mai 2016, în intervalul 8.30 – 16.00. Vor fi afectați consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Cașin – Lt. Economu – Unirii – Cașin.
 
Tot pentru înlocuirea unui segment de rețea – magistrala de alimentare cu apă de pe bulevardul Aurel Vlaicu, cu diametrul de 800 mm, dar și pentru montarea a două vane, în cadrul programului de sectorizare,  SC RAJA SA va opri furnizarea apei potabile joi, 12 mai 2016, în intervalul 00.00 – 18.00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii pe bulevardul Aurel Vlaicu, pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu bulevardul Tomis și strada Baba Novac. 
 
Reprezentanţii societăţii îşi cer scuze față de constănțenii care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigură că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, îi roagă pe toţi abonații afectaţi de aceste opriri să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii