Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:32 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie mare! Un deodorant antiperspirant a distrus pielea a sute de oameni! (video)

ro

27 Mar, 2016 13:37 2006 Marime text
 
Mai mulţi americani s-au plâns că au ar fi suferit răni destul de grave după folosirea unui deodorant produs de compania Procter & Gamble. Oamenii au făcut sute de plângeri şi au dat compania în judecată, scrie USA Today.

Conform jurnaliştilor americani, ar fi vorba vorba despre 13 variante ale deodorantului Old Spice, printre care se află şi Old Spice Lionpride şi Arctic Force High Endurance. Potrivit plângerii depuse în justiția americană, pe Internet există sute de oameni care se plâng în legătură cu aceste produse.
 
Cu toate acestea, Damon Jones, un purtător de cuvânt al companiei Procter & Gamble, afirmă că produsele sunt sigure de folosit, Acesta sustine că rănile nu reprezintă arsuri chimice, ci reacții ale pielii, provocate de ingrediente ca alcoolul sau aromele utilizate.
 
Ce e drept, jurnaliştii de la USA Today spun că în 2008, un studiu publicat de Centrul Naţional pentru Informaţii Biotehnologice, releva faptul că toate componentele din majoritatea deodorantelor şi antiperspirantelor „pot cauza iritaţii şi reacţii alergice multor consumatori”.  
 
Class Action Lawsuit Filed Against Old Spice Deodorant From Cu...

People are suing Old Spice because it's allegedly giving them severe rashes

Posted by NowThis on 25 Martie 2016

Ti-a placut articolul?

Comentarii