Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:10 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie la presupuşii turişti în căutare de cazare A intrat în casa unei femei, iar la plecare a luat ca suvenir şi două telefoane mobile

ro

24 Jul, 2015 14:55 755 Marime text
 
Jandarmii constănţeni au surprins în Constanţa, un tânăr care a sustras dintr-un apartament două telefoane mobile. Ieri, în jurul orei 20.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Constanţa, în apropierea Şcolii Gimnaziale nr 8, a observat o femeie care le făcea semne disperate cu mâna. Aceasta a declarat că în urmă cu câteva minute o persoană a pătruns în locuinţa sa şi că a surprins-o în holul apartamentului.  A mai adăugat că aştepta un vecin şi a lăsat uşa apartamentului deschisă.  Cel care a intrat în locuinţă a întrebat-o dacă nu are camere de închiriat. Femeia a răspuns că nu închiriază camere pentru turişti. Mulţumit de răspuns, a plecat, dar nu cu mâna goală, a luat cu el şi două telefoane mobile aflate pe o măsuţă. Acestea au fost sustrase cu cateva momente înainte de a fi descoperit de proprietar. După câteva minute femeia şi-a dat seamna că a fost furată şi a alertat echipajul aflat în zonă.

 Aceasta le-a descris jandarmilor semnalmentele persoanei, aceasta fiind depistată la câteva străzi distanţă. La vederea echipajului, S.A., de 25  ani, din Constanţa a aruncat cele două telefoane mobile într-un tufiş. A declarat că nu ştie nimic de telefoane şi că sigur le-a pierdut cineva din zonă. A fost condus la persoana păgubită  care l-a recunoscut imediat pe făptaş.
        
       A fost predat la sediul Poliţiei Municipiului Constanţa pentru continuarea cercetărilor.
 
Jandarmii constănţeni vă recomandă să  ţineţi închisă uşa casei chiar dacă sunteţi acasă şi aşteptaţi în vizită prieteni. De asemenea să fiți atenți la persoanele necunoscute, care apar la ușa dumneavoastră să vă roage ceva.
Acordaţi atenţie persoanelor care sună la uşa dumneavoastră sau pe cele pe care le primiţi în casă. Dacă persoana necunoscută se prezintă într-o calitate oficială, solicitaţi legitimaţia de serviciu şi notaţi datele de pe document. Verificaţi cu atenţie persoanele care vin pentru deranjamente telefonice, deratizare sau cele care solicită să le închiriaţi o cameră. Nu primiţi în casă cerşetori, negustori ambulanţi, sau orice alte persoane de condiţie îndoielnică.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii