Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrologie - bărbaţii de care trebuie sa stai departe

ro

21 Nov, 2011 02:17 2410 Marime text

Descoperă care dintre bărbaţii zodiacului sunt certăreţi, infideli sau pur şi simplu plictisitori şi de care dintre aceştia trebuie să stai departe! Deja îndrăgostită de unul dintre ei? Nu te îngrijora, citeşte şi vezi ce trebuie să faceţi ca relaţia să aibă şanse de reuşită!

Berbec

Dacă eşti o nativă din Berbec trebuie să stai departe de bărbaţii născuţi în zodia Fecioarei. De ce? Pentru că reprezintă tot ceea ce nu eşti tu: sunt foarte organizaţi, tipicari şi uneori rigizi, în timp ce tu adori spontaneitatea şi iubeşti planurile făcute în ultima clipă. Iar adevărul este că nici măcar dragostea nu poate schimba felul diferit în care vedeţi viaţa, şi de aici pornesc şi certurile.

Te-ai îndrăgostit de un bărbat din această zodie? Bucură-te de senzaţia de stabilitate pe care o aduce în viaţa ta şi lasă-te inspirată de calmul său.

Taur

Prudentă în toate, chiar şi in dragoste, femeia din Taur ar face bine să evite bărbaţii Săgetători, care, cu dragostea lor pentru tot ceea ce înseamnă risc şi testarea limitelor, o pot aduce la disperare. În plus, aceştia îşi iubesc mai mult decât orice independenţa, în timp ce nativa din Taur îşi doreşte stabilitate şi mereu alte dovezi de dragoste.

Ţi-a furat inima un Săgetător? Îţi poţi face mari planuri de viitor dacă înveţi să renunţi la posesivitate şi gelozie şi îi acorzi un pic mai multă libertate!

Gemeni

Felului tău deschis şi optimist de a fi nu i se potriveşte deloc felul pesimist şi uneori de-a dreptul sumbru în care bărbaţii din Scorpion văd viaţa. În timp ce ţie îţi place să îţi faci zeci de planuri şi vise, lui îi place să îţi arate cu conştiinciozitate de ce nu se vor împlini niciodată.

Deja îndrăgostită de un bărbat din această zodie? Încearcă să îi înţelegi puţin felul misterios şi uneori întunecat de-al fi pentru ca relaţia să aibă şanse de reuşită!

Rac

Ca orice nativă din această zodie vă doriţi stabilitate, loialitate şi multă atenţie în dragoste, în timp ce bărbaţilor din Vărsător le trebuie libertate. Crezi că aţi putea cădea de comun acord? În plus, sensibilitatea ta poate fi uşor rănită de felul uneori "din topor" al bărbaţilor din această zodie.

Iubeşti un Vărsător? Nu te lăsa impresionată de schimbările lor bruşte de dispoziţie şi atitudine şi încearcă să îi înţelegi felul de a fi!

Leu

Un bărbat care nu pare deloc făcut pentru voi este cel născut în zodia Taurului. Ai nevoie să fii admirată, complimentată şi să îţi fie apreciat fiecare gest şi fiecare vorbă, în timp ce greoiul Taur nu ştie să facă multe complimente. El vrea relaţii stabile, de lungă durată, lucru care nici ţie nu îţi displace. Posesivitatea sa, însă, nu îţi prea surâde.

Iubeşti un nativ din zodia Taurului? Poate că ai putea învăţa să trăieşti şi fără atât de multe complimente. Relaţia are şanse mari de reuşită dacă înveţi că există şi alte dovezi de dragoste din partea unui bărbat în afara veneraţiei făţişe.

Fecioară

Berbecii sunt adevăraţi deschizători de drumuri, extrem de ambiţioşi, hiperactivi şi mereu în centrul atenţiei. Tu, ca orice nativă din Fecioară, eşti discretă şi nu apreciezi mulţimile, care te obosesc. Ce te supără cel mai tare la aceşti nativi este, însă, lipsa lor de atenţie şi faptul că nu te ascultă.

Deja îndrăgostită de un Berbec? Nu lăsa ca între voi să intervină faptul că nu îţi dă destulă atenţie. Vorbeşte-i!

Balanţă

Semn de Aer şi destul de "cu capul în nori" în marea majoritate a timpului, femeii Balanţă nu îi lipsea un partener la fel de aerian ca şi ea, aşa cum sunt nativii din Peşti. În plus, tu iei greu decizii, iar el este destul de indiferent...aşa că riscaţi să trăiţi într-un complet haos.

Te vezi deja alături de un nativ din Peşti? Te va face, cu siguranţă, să te simţi bine în propria-ţi piele şi s-ar putea dovedi chiar o mare dragoste pentru amândoi!

Scorpion

Ar trebui să staţi deoparte de bărbaţii din zodia Balanţei, iar asta nu pentru că nu sunt fermecători, ci dimpotrivă...pentru că sunt mult prea fermecători pentru toate femeile, lucru care scoate din sărite o femeie posesivă şi geloasă ca tine.


O Balanţă ţi-a furat deja inima? Te poţi bucura liniştită de farmecul său, fără să te gândeşti prea mult la lucruri rele, cum ar fi posibila sa infidelitate. Concentrează-te pe lucrurile pozitive şi puteţi fi fericiţi!

Săgetător

Firii tale aventuroase, lipsite de rigori şi extrovertite nu i se potriveşte felul de a fi al Racului, destul de prudent, legat de casă şi introvertit. Dar asta nu înseamnă că între voi nu se pot aprinde scântei!

Ţi-ai găsit fericirea alături de un bărbat din Rac? Nu încerca să îl conduci foarte mult şi încearcă să împrumuţi un pic din stabilitatea pe care el o apreciază atât de mult şi veţi ajunge la un echilibru aproape perfect!

Capricorn

Pentru femeile din Capricorn, realiste şi cu picioarele bine înfipte în pământ, bărbaţii din zodia Gemeni pot fi fermecători, dar e mai bine să se ţină la distanţă de ei. De ce? Pentru că sunt mult prea geloase pentru aceşti fluturaşi!

Îndrăgostită de un bărbat din această zodie deja? Încearcă să treci peste micile şi mai marile sale defecte şi renunţă puţin la rigiditate şi vei vedea lucrurile...în roz.

Vărsător

Bărbaţii Capricorni sunt mult mai reci decât ţi-ar putea plăcea ţie, dragă Vărsătoare! În plus, au destule probleme în a se bucura de clipa de faţă aşa cum faci tu, fără nicio rezervă, iar asta poate sfârşi prin a te enerva serios.

Crezi că viaţa alături de un bărbat din această zodie va fi simplă? Nici vorbă, în afară doar de cazul în care te înarmezi cu multă multă răbdare şi înveţi să îi apreciezi fidelitatea.

Peşti

Ai nevoie de atenţie, de multe dovezi de dragoste şi îţi place ca fiecare lucru pe care îl faci pentru persoana iubită să fie recunoscut, dacă nu şi răsplătit. Ori exact asta nu prea pot face bărbaţii din zodia Leu. În plus, nu digeri prea bine egocentrismul de care aceştia dau dovadă.

Te-ai îndrăgostit deja de un Leu? Profită pentru a împrumuta puţin din proverbiala sa încredere în sine. Astfel îl vei face să fie şi mai îndrăgostit de tine!

Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii