Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:26 01 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi Şedinţă extraordinară a Consiliului Judeţean Constanţa

ro

27 Jun, 2014 08:33 1202 Marime text
Reprezentanţii administraţiei publice judeţene se reunesc astăzi, de la ora 12:00, în şedinţă extraordinară a Consiliului Judeţean Constanţa. Aceasta se va desfăşura în sala „Remus Opreanu“ din cadrul Palatului Administrativ. Este a doua întrunire extraordinară a aleşilor judeţeni în luna iunie.
Iată ordinea de zi:
1. Proiect de hotărâre privind însuşirea unor bunuri imobile în domeniul privat al Judeţului Constanţa.
Iniţiator: Nicolae Cristinel Dragomir.
2. Proiect de hotărâre privind transmiterea unor bunuri imobile, proprietate privată a judeţului Constanţa, din administrarea Consiliului Judeţean Constanţa în administrarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei“ Constanţa.
Iniţiator: Nicolae Cristinel Dragomir.
3. Proiect de hotărâre privind transmiterea unui bun imobil, proprietate publică a judeţului Constanţa, din administrarea Consiliului Judeţean Constanta în administrarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei“ Constanţa.
Iniţiator: Nicolae Cristinel Dragomir.
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Programului cu obiectivele şi lucrările de drumuri şi poduri pentru anul 2014 finanţate din bugetul Consiliului Judeţean Constanţa.
Iniţiator: Cristian Gheorghe Darie.
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2014 pentru Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.
Iniţiator: Nicolae Cristinel Dragomir.
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului judeţean pe anul 2014.
Iniţiator: Nicolae Cristinel Dragomir.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii