Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:24 25 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi se deschid ofertele pentru reabilitarea Cazinoului din Constanţa

ro

16 Jul, 2019 13:02 488 Marime text
Astăzi, 16 iulie, până la ora 15.00, se mai pot depune de către firme ofertele pentru reabilitarea Cazinoului din Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor Companiei Naţionale de Investiţii, după încheierea acestui termen, tot astăzi, va avea loc şi deschiderea ofertelor.

În urmă cu două luni, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei publice, Daniel Suciu, declara în mediul online că în iulie vor fi deschise ofertele pentru reabilitarea Cazinoului. El a precizat că, prin acest demers simbolul oraşului nostru va fi readus la strălucirea de altădată.

Refacerea Cazinoului din Constanţa va costa peste 111 milioane de lei, din care mai mult de 94 de milioane vor fi daţi de Compania Naţională de Investiţii.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Eugen Balamace 17 Jul, 2019 12:18 Un lucru bun , așteptat de localnici ,dar și de turiști .Întrebare este se va realiza?Să nu uităm că licitațiile anterioare s-au soldat cu eșecuri,din cauza proceselor de contestare care au durat peste măsură de mult Să sperăm că mafia Constănțeană nu va strica din nou eforturile unora care vor să facă ceva pentru acest oraș.