Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asan Osman, arestat preventiv Ar fi dat cu mașina intenționat peste cel care l-ar fi accidentat

ro

05 Feb, 2016 13:57 2288 Marime text
 
Magistraţii Tribunalului Constanţa au admis, astăzi, propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi au dispus arestarea preventivă a lui Asan Osman pe o perioadă de 30 de zile. Decizia nu este definitivă.
 
Potrivit procurorului Zafer Sadâc, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, Asan Osman a fost lovit cu mașina de un bărbat în 2014, însă de atunci și până acum nu i-ar fi trecut ranchiuna. Astfel, pe 2 februarie, în jurul orei 17.00, Asan Osman, conducând un autoturism Mercedes Vito, l-a văzut trecând strada pe vinovatul accidentului din urmă cu doi ani, și orbit de furie ar fi tras intenționat de volan pentru a-l accidenta pe acesta. Mai mult de atât s-ar fi dat jos din mașină și ar fi încercat să pună mâna pe victimă, însă acesta s-ar fi speriat şi ar fi luat-o la fugă. Osman ar fi scos din mașină o bâtă de baseball și ar fi fugit după rănit pentru a-l lovi mai rău decât ar fi făcut-o cu mașina. Norocul victimei a fost că ar fi reușit să sară gardul unui om și s-a putut salva din mâinile omului înfuriat, potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
Asan Osman pentru a scăpa basma curată din această poveste ar fi intrat cu mașina într-un gard și ar fi mers la poliție pentru a declara că el nu este implicat în accidentul respectiv, ba mai mult că fiul său ar fi fost la volan.
 
În urma cercetărilor, Asan Osman este acuzat de tentativă de omor, amenințare și tulburarea liniștii publice.
 
Același Osman, în trecut, a mai fost condamnat cu suspendare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii