Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Două autobuze implicate într-un grav accident rutier. A fost activat planul roșu de intervenție

ro

02 Sep, 2016 00:48 2766 Marime text
Două autobuze au fost implicate într-un accident rutier produs, în această seară, în localitatea argeșeană Vulturești. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU).

Planul roșu a fost activat după ce din primele informații de la fața locului a rezultat că zeci de persoane se aflau în cele două autobuze, iar multe dintre ele sunt rănite.

Potrivit directorului Serviciului Județean de Ambulanță Argeș, medicul Luminița Paul, la fața locului au fost trimise 15 ambulanțe, precum și un număr important de echipaje de la ISU Argeș, inclusiv autospeciale de descarcerare. De asemenea, unitățile de primiri urgențe de la toate spitalele din județ au fost alertate, pentru a putea acorda îngrijiri medicale răniților în caz de nevoie, informează Agerpres.

UPDATE ora 1:08
Cele două autobuze transportau în total 80 de muncitori de la uzina Dacia, din Mioveni. Impactul între cele două autovehicule a fost faţă spate, un caz neobişnuit, spun poliţiştii de la Rutieră, citaţi de Antena3. Mai mult, impactul a fost unul deosebit de violent, încât unul dintre şoferi a rămas încarcerat.

Potrivit prefectului judeţului Argeş, Cristian Soare, 13 persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital. La faţa locului, la această oră se mai află doar echipele de criminalişti care efectuează măsurători pentru a-şi putea explica în ce circumstanţe a avut loc teribilul accident.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii