Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE5. O casă şi două anexe au ars în localitatea Murfatlar. Doi pompieri şi două persoane au nevoie de îngrijiri medicale! (galerie foto+video)

ro

27 Jun, 2016 14:21 10078 Marime text
Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitaţi, în urmă cu puţin timp, la un incendiu ce a izbucnit la o casă din Murfatlar, situată pe strada Veteranilor nr. 13. 

Vântul este deosebit de puternic. La faţa locului au ajuns maşinile pompierilor şi ambulanţa. 

Vom reveni cu informaţii

UPDATE5, ora 16.33:


Pompierii spun că, din primele cercetări, cauza principală a izbucnirii incendiului ar fi un arzător improvizat montat direct pe butelie. Focul a ars bucătăria de vară, garajul şi acoperișul pe aprox 20 mp.
 

UPDATE4, ora 15.01:

Doi pompieri au nevoie de îngrijiri medicale. Ei au fost preluaţi de medicii de la cele două ambulanţe prezente la faţa locului. 

Se pare că oamenii făceau o pomană şi găteau. Pe nepusă masă a izbucnit un incendiu. Pompierii s-au temut pentru cele două butelii care erau în anexa respectivă. 


UPDATE3, ora 14.57:


La incendiu, o pacientă a suferit un atac de panică și un pacient, în vârstă de 27 de ani, cu câteva escoriații. Ei sunt asistați în aceste momente de medicii de la Serviciul Județean de Ambulanță.

UPDATE2, ora 14.40:


Pompierii au reuşit să scoată buteliile din casă. Erau trei. O să le vedeţi în fotografia surprinsă de ISU.


UPDATE, ora 14.27:

Focul s-a extins şi la a doua casă. Pompierii sunt îngrijoraţi de faptul că încă nu ştiu dacă sunt victime în casă, însă au informaţii că există două butelii la care focul nu trebuie să ajungă existând pericol de explozie!


Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii