Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arapi Dumitru, zis ”Nea Miti” și Răducan George, acuzați de proxenetism cu minore, condamnați de Judecătoria Medgidia

ro

23 Jan, 2015 16:46 1795 Marime text
Parchetul Medgidia anunţă că la data de 30.05.2014, lucrătorii din cadrul Poliţiei Medgidia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că numitul Arapi Dumitru, zis Nea Miti obţine foloase materiale de pe urma practicării prostituţiei de către mai multe tinere cărora le pune la dispoziţie locuinţa sa în acest scop.
 
La data de 24.09.2014, Poliţia Medgidia sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu autorizarea Judecătorului de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Judecătoriei Medgidia, şi având sprijinul tehnic permanent al Serviciului de Informaţii și Protecție Internă Constanţa, a realizat un flagrant, ocazie cu care, Apari Dumitru a fost surprins la locuinţa sa în timp a primit suma de 400 de lei de la doi investigatori sub acoperire din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Constanţa. Banii primiţi erau destinaţi intermedierii unor acte sexuale cu persoanele de sex feminin găzduite de inculpat.
 
În urma percheziţiei domiciliare, la locuinţa lui Arapi Dumitru au fost identificate cinci tinere, precum şi inculpatul Răducan George. Asupra uneia dintre tinere a fost găsită suma de 100 lei, bani despre care aceasta a declarat că i-a primit de la un client în scopul de a întreţine raporturi sexuale cu aceasta.
 
În cauză, la locuinţa inculpatului Arapi Dumitru au fost găsite bancnotele marcate cu titlul „proxenet” precum şi prezervative nefolosite şi folosite, telefoane mobile, bani. Din probele adminsitrate a reieşit că persoanele de sex feminin au practicat prostituţia întreţinând relaţii cu mai mulţi clienţi (între doi şi opt clienţi zilnic pentru fiecare dintre ele) la domiciliul inculpatului Arapi Dumitru cel care le punea la dispoziţie locuinţa sa şi le procura clienţi.
 
Conform înţelegerii dintre prostituate şi inculpatul Arapi Dumitru, acesta primea jumătate din banii obţinuţi din prostituţie precum şi suma de 50 lei pe lună de la fiecare dintre fete pentru plata consumului de apă. Anchetatorii au mai stabilit că inculpatul Răducan George a constrâns-o prin violenţă pe una dintre persoanele de sex feminin, minoră în vârstă de 17 ani, să se prostitueze, iar banii obţinuţi de aceasta erau împărţiţi în mod egal de către inculpaţii Arapi Dumitru şi Răducan George.
         
Cei doi au fost arestați preventiv în septembrie anul trecut. Prin sentința penală din 23.01.2015, Judecătoria Medgidia i-a condamnat pe Arapi Dumitru la 4 ani și 6 luni închisoare, iar pe Răducan George la 3 ani închisoare, ambii cu executare în regim de detenție.

Sursa foto: arhivă
         
          
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii