Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:22 17 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţul ministrului Muncii care vizează mamele

ro

19 Apr, 2016 19:22 1392 Marime text
 
Astăzi, ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Dragoș Pîslaru, a anunţat că legea indemnizațiilor pentru mame va fi implementată în acest an.
 
„Lucrul acesta este asumat de către Guvern, noi practic suntem deja în comunicare cu președintele și am considerat, evident, că această reglementare este una pe care o urmărim pentru implementare. Este devreme acum să vă spunem exact de unde am identificat toate sursele. Așa cum știți foarte bine este vorba de a intra în vigoare de la 1 iulie că așa este termenul prin lege. Este de văzut dacă rectificarea care de obicei are loc exact în acea perioadă va permite de la 1 iulie. Mai avem și o problemă tehnică legată de sistemul informatic la care lucrăm deja. Astăzi am discutat cu colegii această problemă. Dar în acest moment ce vă pot asigura este că tratăm foarte serios această problemă și că așa cum arată lucrurile acum în acest an vom avea implementarea acestui act normativ", a afirmat Dragoș Pîslaru, potrivit presei din Bucureşti.
 
Reamintim că, ieri, președintele Klaus Iohannis a spus că a promulgat legea privind indemnizația pentru mame, care, în opinia sa, este o lege așteptată și bine-venită.

Ti-a placut articolul?

Comentarii