Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antonescu Declaraţiile lui Băsescu sperie românii. Oficialul SUA n-a spus că România e pe marginea prăpastiei

ro

14 Jan, 2014 20:40 1205 Marime text
Declaraţiile lui Traian Băsescu sperie românii, a declarat preşedintele PNL, Crin Antonescu. Replica liderului liberal vine după ce preşedintele Băsescu a criticat decizia lui şefului Senatului privind revizuirea Constituţiei, privind numărul de 300 de deputaţi, afirmând că Antonescu "şi-a luat rolul mincinosului".
Liderul liberal Crin Antonescu a declarat că Traian Băsescu s-a erijat azi într-un supraemisar al Statelor Unite. Totuşi, el a subliniat că e normal ca orice preşedinte să apere statul de drept.
„Victoria Nuland a transmis un mesaj public în România, un mesaj corect, cât se poate de corect. Doamna Victoria Nuland s-a referit la preocuparea SUA pentru statul de drept, la caracterul democratic al regimului politic din România. Fără nici o îndoială, preşedintele ţării, oricare ar fi el, are dreptul de a face o pledoarie pentru apărarea statului de drept. Dar în această seară, Băsescu s-a erijat într-un supraemisar al Statelor Unite, spunând altceva decât a zis Victoria Nuland. Nici un partener nu a spus, nu a sugerat că România e cu un picior în prăpastie, ca să citez din Traian Băsescu. Nici un partener nu a spus că România va fi izolată”, a spus Crin Antonescu.
Traian Băsescu a spus că preşedintele PNL, Crin Antonescu, "şi-a luat rolul mincinosului" şi a afirmat că facem 300 de deputaţi, dar nu a spus câţi senatori.
"Crin Antonescu şi-a luat rolul mincinosului de această dată. A spus că facem 300 de deputaţi, dar nu a spus câţi senatori. Dar această poveste nu va trece de Curtea Constituţională. Antonescu s-a aruncat într-o minciună publică, care va duce la dezorientarea electoratului. Nu cred că o decizie care nu va ţine cont de referendumul din 2009 va fi aprobată de Curtea Constituţională”, a spus şeful statului.

sursa: rtv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii