Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antena 3 Afaceristul Alin Ionescu, soţul cântăreţei Cristina Spătar, a fost reţinut

ro

30 Sep, 2014 04:16 4367 Marime text
Alin Ionescu, soţul interpretei Cristina Spătar, a fost reţinut în această noapte pentru 24 de ore, potrivit antena3, după ce ieri peste 80 de poliţişti au efectuat percheziţii în București și Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală în care sunt vizate persoane și societăți din domeniul serviciilor de pază și securitate.

Una dintre firmele vizate de anchetă, Shelter Security, aparține omului de afaceri Alin Ionescu, soțul cântăreței Cristina Spătar.
Polițiștii au efectuat percheziții și la domiciliul acestuia, relata ieri B1 TV.
Potrivit unor surse citate de mediafax.ro, Ionescu și-ar fi convins mai mulți angajați și prieteni să înființeze firme, controlate în realitate tot de el, iar între acestea și Shelter Security ar fi fost încheiate mai mult tranzacții fictive de prestări servicii.

Cristina Spatar si Alin Ionescu s-au cunoscut in vara lui 2007, cu prilejul unei tranzactii imobiliare. Vedeta avea un apartament de vanzare. Cântăreața Cristina Spătar și afaceristul s-au căsătorit câteva luni mai târziu, în 2008 și au împreună doi copii, un băiat, Albert (3 ani), și o fetiță, Aida Maria (1 an). La nuntă, regina R&B a fost una dintre cele mai elegante mirese. Ea a purtat o rochie de de 5.000 de euro şi sandale de 1.000 de euro. La rochie a asortat un colier de 1.000.000 de euro, o piesă unică, denumită „Inima Vendome”, deoarece  avea un contract de imagine cu firma de bijuterii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii