Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Animax deschide două noi magazine în Constanţa şi Năvodari

ro

31 Mar, 2014 14:08 3893 Marime text

Animax, liderul pieţei de petshop-uri din România, investeşte 250.000 de euro pentru extinderea reţelei. Astfel, vor fi deschise trei magazine noi, dintre care două în Constanţa si Năvodari. A treia unitate va fi deschisă la Sibiu.
Noul magazin din Constanţa va fi al patrulea deschis de compania Animax în oraş, fiind amplasat în cadrul centrului comercial Kaufland din Str. 1 Decembrie 1918 nr. 21. La Năvodari, Animax a inaugurat primul magazin din portofoliu, acesta aflându-se în cadrul centrului comercial Kaufland, Str. Constanţei nr. 26.
În acest context, Adriana Aruxandei, Managerul de Dezvoltare a rețelei Animax a declarat: „Prin lansările din luna martie, Animax şi-a consolidat prezenţa în Constanţa lansând cel de-al patrulea magazin şi primul în Năvodari”
Magazinele se adresează tuturor iubitorilor de animale, oferind o gamă completă de produse şi servicii. Puteţi găsi aici hrană pentru animale de companie, recompense, produse de igină şi cosmetică şi accesorii. În plus, puteţi achiziţiona animale de companie dintr-o varietate de specii şi rase: câini, pisici, păsări, rozătoare, peşti sau reptile.
Compania Pet Product, deţinătorul Animax, anunţă că, până la finalul anului 2014, va mai deschide alte 12 magazine la nivel naţional. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii