Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:17 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angela Similea, încolţită de creditori. În curând ar putea rămâne fără casă

ro

24 Jun, 2011 00:01 1778 Marime text

Cântăreaţa Angela Similea (63 de ani) are probleme cu băncile după moartea soţului său, Victor Surdu.

Judecătoria Lehliu-Gară va lua în discuţie luni cererea unei bănci de executare silită a vedetei. Alte procese în vederea recuperării unor datorii de la îndrăgita cântăreaţă au fost deschise la Judecătoria Buftea, care are termen astăzi, dar şi la Judecătoria Sectorului 2, „diferend" care urmează să se ia în duscuţie la 5 iulie.

Creditorii urmăresc să intre în poseaia a două proprietăţi ale Angelei Similea: conacul din satul Matara (Călăraşi) şi un apartament în Capitală.

Săptămâna trecută, primarul din Belciugatele (Călăraşi), Petre Dinei, a declarat că Angela Similea a pierdut deja două imobile din comuna Afumaţi-Ilfov. Problemele financiare ale interpretei îşi au originea într-un împrumut, de 698.000 de euro, contractat în februarie 2007, de una dintre societăţile fostului său soţ, deputatul Victor Surdu.

Împrumutul bancar nerestituit

Fostul parlamentar nu a reuşit să-şi achite datoriile la bancă şi a refinanţat acest împrumut, astfel că datoria a ajuns la 714.319 de euro. El s-a angajat să restuie suma până în mai 2009.

După acest termen, banca l-a mai păsuit de patru ori, până în februarie 2010, cu condiţia ca soţia sa să-i devină girant. În primăvara anului 2011, una dintre bănci a demarat procedurile de executare silită şi a obţinut mai multe sentinţe definitve. În vizorul executorilor judecătoreşti s-au aflat un service auto din Afumaţi, care are şi un centru ITP, un showroom şi un motel, dar şi apartamentul cuplului din cartierul bucureştean Drumul Taberei. Victor Surdu a încetat din viaţă la 7 aprilie, în urma unei pancreatite acute.

Sursa: Adevarul.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii