Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Olariu o place pe Celine Dion "Are piese foarte grele, potrivite vocii mele"

ro

13 Dec, 2010 18:26 4027 Marime text
0-315457-andreea_olariu.jpgAndreea Olariu, adolescenta de 14 ani din Constanţa, care a câştigat zilele trecute premiul Bravo Bravissimo la emisiunea Io Canto, vrea să participe la emisiunea 'America's got talent', din SUA, dar până atunci, a primit o bursă în Milano.

"A fost un concurs greu, am avut multe emoţii", a povestit Andreea în timpul emisiunii Acces Direct. "În România am participat la foarte multe festivaluri unde am obţinut 19 trofee şi peste 40 de premii întâi, doi şi trei", a adăugat adolescenta.

Tânăra va pleca un an de zile în Milano, unde a obţinut o bursă, dar nu va merge singură, ci întreaga ei familie se va muta acolo, spune mama adolescentei. "Nu o putem lăsa singură, e foarte mică, dar sperăm să ne întoarcem pentru că noi suntem români iar ea, chiar dacă s-a făcut cunoscută în Italia, e tot româncă", a spus femeia, adăugând că există posibilitatea ca italienii să nu o mai lase pe Andreea să se întoarcă în ţară, deoarece o consideră un real talent.

"Mi-au spus că sunt un fenomen, au fost foarte încântaţi", a spus şi Andreea.

Referitor la talent, mama fetei spune că nimeni din familia nu are voce, dar că fata a fost interesată de muzică de când era de-o şchioapă.

"Când era mică, pe la 3, 4 ani, îmi lua toate spray-urile şi le folosea pe post de microfon. Toată ziua cânta piesele formaţiei Andre", a spus femeia. Au trecut acele vremuri, iar acum, Andreea are alte preferinţe muzicale. "Îmi place foarte mult Celine Dion pentru că are piese foarte grele şi sunt potrivite vocii mele".

Sursa: Libertatea.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii