Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:55 13 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anca Boagiu Am asteptat trei zile o reactie la accidentul din Tulcea

ro

03 Oct, 2010 00:04 1808 Marime text
Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat ca a asteptat timp de trei zile o reactie din partea directorului ARR, Iancu Craciunoiu, si a directorului RAR, Daniel Patentasu, referitoare la accidentul de la Tulcea, dar aceasta nu a venit. Cei doi au fost demisi vineri.

"De cateva zile ne aflam in fata unui accident in urma caruia au murit patru oameni. Stim foarte clar ca toate reglementarile in vigoare au fost incalcate avand atributii nu numai de reglementare, ci si de control si nu a existat o reactie ferma la ceea ce s-a intamplat si consider ca in acest moment trebuie sa iau masuri dure, drastice, astfel incat cetatreanul roman sa fie in siguranta pe drumurile Romaniei", a argumentat ministrul Boagiu demisia celor doi, potrivit Mediafax.

Directorul general al ARR, Iancu Craciunoiu, si pdirectorul general al RAR, Daniel Patentasu, au fost eliberati din functie vineri din cauza lipsei de implicare in efectuarea controalelor eficiente pentru pentru asigurarea sigurantei traficului.

Atributiile de director general al ARR vor fi preluate temporar de catre Florian Coman Melus, iar la conducerea RAR a fost numit, tot temporar, Stancu Sotir.

Patru persoane au murit, iar alte cateva zeci au ajuns la spital, miercuri dimineata, dupa ce un autobuz in care se aflau 76 de persoane s-a rasturnat de pe un dig din Tulcea.

Sursa: Ziare.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii