Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul Statului Israel în România, în vizită la SC RAJA SA Constanța (video)

ro

19 May, 2016 12:16 6046 Marime text
În ultimii ani, SC RAJA SA Constanţa a reuşit să se impună atât la nivel naţional, cât şi internaţional, în rândul operatorilor de profil. Ca o recunoaștere a relațiilor de colaborare între SC RAJA SA Constanța și specialiștii din Israel, astăzi, Excelența Sa Ambasadorul Statului Israel în România, Tamar Samash, împreună cu reprezentanții celor mai mari companii de profil din Israel, efectuează o vizită de lucru la SC RAJA SA Constanța.

La semnarea protocolului de colaborare participă ambasadorul Israelului Tamar Samash, ataşatul comercial Matan Safran, Andrei Mâinea, Raluca Barbulescu şi Sorina Ghenghea din cadrul Ambasadei Israelului. De asemenea, mai sunt prezenţi şi Călin Cosar, preşedintele Camerei de Comerţ România - Israel, Zohar Yinon, director executiv Ha'Gihon, Pessy Munk, director financiar Ha'Gihon şi reprezentanţi ai companiilor Utilis, RWL, Motorola Solutions, Amiad, Curapipe, Odis, Romold.

Contractul cu Utilis are o valoare de 30.000 de euro, în timp ce contractul semnat cu Ha'Gihon este gratis.

Delegaţia condusă de ambasadorul Tamar Samash numără 21 de personalităţi, toţi fiind reprezentanţi de top în domeniul lor.




Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii