Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul Austriei, primit de autoritățile locale din Constanța. Ce teme au fost analizate (galerie foto)

ro

18 Apr, 2018 16:13 2746 Marime text
Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, alături de prefectul județului Constanța, Ioan Albu și de președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a primit astăzi, 18 aprilie 2018, vizita Excelenței Sale Isabel Rauscher, ambasador al Republicii Austria în România și a lui Marius Mihail Puiu, consul onorofic al Republicii Austria la Constanța.
 
Potrivit Primăriei Constanța, discuțiile s-au axat pe consolidarea relației de cooperare în special în domeniile economic, educațional și cultural, printre proiectele pe care cele două părți au căzut de acord să le dezvolte în viitorul apropiat numărându-se și o întâlnire comună cu operatori economici și factori de decizie locali.

De asemenea, ambasadorul Austriei in Romania, Excelența Sa Isabel Rauscher a vizitat astăzi Instituția Prefectului – Județul Constanța. În cadrul întrevederii, autoritățile constănțene au evidențiat bunele relații dintre cele două state și au apreciat faptul că Austria este un partener real al județului Constanța prin deschiderea unui Consulat onorific în orașul de la malul mării, marcând astfel recunoaşterea importanţei pe care o acordă relaţiilor politice, economice, comerciale, culturale şi ştiinţifice cu România. Înaltul oaspete austriac a apreciat colaborarea cu autoritățile locale și a dat asigurări că Austria va fi un partener important în derularea unor proiecte comune.

Sursa foto: Facebook/primăria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii