Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:30 17 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorii turismului românesc s-au implicat în campania MAE privind deplasările în străinătate (video)

ro

17 May, 2016 18:35 1210 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul Departamentului Consular, a realizat, în cadrul campaniilor de informare consulară, o serie de patru spoturi video, cu sprijinul unor personalităţi marcante, ambasadori ai turismului românesc, pentru conştientizarea de către cetăţenii români a pericolelor la care se pot expune pe perioada deplasărilor în străinătate, dacă nu se informează în prealabil.
 
În susţinerea acestui proiect ambasadorii turismului românesc au acceptat să promoveze campaniile cu titlu gratuit.
 
Primul din seria acestor spoturi video promovează "Campania privind asistenţa consulară acordată cetăţenilor români care se află în afara graniţelor ţării" şi beneficiază de susţinerea actriţei MAIA MORGENSTERN.
 
Al doilea clip video din serie promovează campania „Drogurile îţi schimbă destinaţia” şi beneficiază de susţinerea tenisman-ului HORIA TECĂU.
 
Al treilea spot din serie promovează campania „Călătorește în siguranță! Un SMS îți poate salva viața!” şi beneficiază de susţinerea fotbalistului HELMUT DUCKADAM.
 
Ultimul spot din serie promovează „Campania împotriva traficului de persoane” şi beneficiază de susţinerea artistului  OVIDIU LIPAN ŢĂNDĂRICĂ.
 
Campania se derulează atât prin intermediul misiunilor diplomatice şi oficiilor consulare din străinătate, cât şi prin intermediul mass media. Spoturile pot fi vizualizate pe pagina de internet a MAE, la următorul link: http://www.mae.ro/taxonomy/term/2175.
 
MAE transmite, pe această cale ambasadorilor turismului românesc, sincere mulţumiri pentru implicarea în acest proiect.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii