Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:00 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Mazăre, interesat să soluţioneze situaţia în care se află primarul Florin Mitroi şi alţi 15 edili din judeţ

ro

22 Nov, 2012 19:01 1663 Marime text

Prezent la inaugurarea lucrărilor de canalizare de la Valu lui Traian, unde primarul Florin Mitroi a făcut cunoscut că a pierdut în mod regretabil procesul cu ANI, senatorul Alexandru Radu Mazăre a precizat că o să se gândească împreună cu cei de la Consiliul Judeţean Constanţa la o soluţie.

Cazul primarului Florin Mitroi, nu este singular, alţi 15 primari din judeţ se află în aceeaşi situaţie, de aceea Alexandru Mazăre ia în calcul să expună problema la nivelul Comisiei Juridice din Senat şi eventual să poarte o discuţie în acest sens cu ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru, totul pentru a se găsi o soluţie de reglementare generală.

Amintim că primarul comunei constănţene Florin Mitroi a declarat, astăzi, că a pierdut, la Curtea de Apel Constanţa, procesul cu Agenţia Naţională de Integritate.

Mitroi a intentat proces Agenţiei Naţionale de Integritate după ce ANI a dat, în luna iulie a acestui an, o decizie privind incompatibilitatea primarului pentru că acesta a fost concomitent, în mandatul 2008-2012, primar şi reprezentant al unităţii administrativ-teritoriale în AGA din cadrul SC RAJA SA. Primarul Florin Mitroi a anunţat încă din iulie că va ataca decizia ANI, pe motiv că „nu este legitimă".

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii