Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Alertă la Eforie Sud şi la Vama Veche. Două persoane s-au înecat în mare. Marea este foarte agitată

ro

04 Jul, 2017 19:20 5789 Marime text
Cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de AMbulanţă au fost solicitate să intervină în această seară să intervină la Eforie Sud unde o persoană s-a înecat în mare. Din primele informaţii victima este încă sub apă. 

Potrivit ISU Dobrogea, este vorba despre o persoana in larg, in pericol de inec, la Eforie Sud la complex Spendid Beach.            
In zona a ajuns senilata Eforie Sud si ambarcatiunea ISU de la Eforie Nord. Sunt valuri foarte mari si militarii ISU Dobrogea incearca sa ajunga cat mai aproape de zona indicata. 

La scurt timp de la primirea alertei prin 112 pentrua  se interveni la Eforie Sud, cadrele medicale de la AMbulanţă au fost solicitate să intervină şi la Vama Veche acolo unde o altă persoană s-a înecat. 

La Eforie Sud a fost solicitat ajutorul scafandrilor pentru a-i da de urmă persoanei care a dispărut în valuri. La Vama Veche intervine o ambarcaţiune ISU de la Mangalia, victima fiind căutată după ce a dispărut în valuri. 

Menţionăm că marea este în această seară foarte agitată, fiind valuri foarte mari. De altfel, pe tot litoralul salvamarii au arborat astăzi steagul roşu care interzice scăldatul în mare.

UPDATE. ora 21.00

La Eforie Sud cadrele medicale au declarat decesul bărbatului de 38 de ani din Bucureşti recuperat din valuri de militarii ISU Dobrogea. În ceea ce proveşte victima de la Vama Veche, aceasta a plecat de pe plajă până la sosirea cadrelor medicale. 

UPDATE: ora 20.15

Ambele persoane au fost aduse la mal. Victima recuperată din valuri de la Eforie Nord este în stop cardio-respirator şi i se fac manevre de resuscitare. 

Victima de la Vama Veche este stabilă şi conştientă. 

UPDATE. ora 19.55

Persoana dispărută în valuri la Vama Veche a fost adusă la mal.  Cadrele medicale de la Ambulanţă îi acordă primul ajutor.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii