Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:29 07 06 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agent de pază, găsit mort în incinta Oil Terminal! Colegul de serviciu a descoperit trupul neînsufleţit

ro

30 Jul, 2018 10:19 3297 Marime text

Un agent de securitate, în vârstă de 69 de ani, angajat SC Star Sistems Security SRL, a fost găsit la data de 27 iulie, ora 19:00, decedat de către colegul care urma să preia tura. Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa a deschis o anchetă pentru a elucida circumstanţele producerii decesului. Agentul de securitate lucra în incinta SC Oil Terminal SA Constanţa S.P. Sud.
 
Lucrătorul a fost găsit fără suflare lângă cabina postului de pază de către colegul său de serviciu, care intra în tură. Evenimentul este cercetat de către ITM Constanţa, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor.
 

„În baza constatărilor efectuate de acesta, declaraţiilor martorilor şi a documentelor preluate de la societate vor fi stabilite împrejurările şi cauzele care au condus la producerea evenimentului precum şi reglementările legale încălcate şi pe cale de consecinţă răspunderile şi măsurile care se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare”, au precizat inspectorii ITM Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii