Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Află prognoza meteo pentru următoarele două săpătămâni

ro

26 Jul, 2012 22:30 1294 Marime text

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice şi a precipitaţiilor ce se vor produce în intervalul 24 iulie-6 august, în fiecare regiune a ţării. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

DOBROGEA

Regimul termic se va menţine relativ constant, caracterizând o vreme călduroasă, local caniculară, cu precădere în partea continentală a regiunii, până spre 30 iulie. În perioada 30 iulie - 2 august maximele diurne vor scădea treptat, de la valori de 34...35oC la începutul intervalului până la aproximativ 31oC în primele zile din august. Ulterior temperatura aerului se va menţine constantă, cu valori apropiate de mediile multianuale ale începutului lunii august.

După data de 31 iulie izolat vor fi posibile ploi slabe cantiativ şi de scurtă durată, dar în prima parte a intervalului de prognoză nu se vor semnala precipitaţii.

 http://www.zf.ro/eveniment/prognoza-meteo-pentru-urmatoarele-doua-saptamani-cat-de-cald-va-fi-si-cat-va-ploua-9904473

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii