Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:05 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Află ce proiecte îi vor înmâna primarii din Zona Dunării lui Kurt Puchinger de la Consiliul European

ro

13 Jun, 2013 13:47 764 Marime text
Fundaţia „Grupul de Iniţiativă Ecologică şi Dezvoltare Durabilă” în colaborare cu Primăria Cernavodă şi Centrala Nucleară de la Cernavodă organizează mâine Forumul cu tematicile : „Energii curate, energii verzi. Cernavodă, oraş nuclear dunărean”.

Evenimentul se bucură de prezenţa unor invitaţi de seamă ce vor dezbate strategiile de dezvoltare locală, strategia energetică şi modalităţile de implementare a nou adoptatei Strategii UE pentru Regiunea Dunării.

La iniţiativa domnului primar Gheorghe Hânsă, reprezentanţii autorităţilor locale din Zona Dunării au propus proiecte care vor fi promovate pentru finanţare din fonduri nerambursabile în cadrul Strategiei europene pentru Regiunea Dunării, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei oraşului Cernavodă.
„Portofoliul de proiecte va fi înaintat domnului dr. Kurt Puchinger, coordonatorul Ariei Prioritare 10 din cadrul Consiliului European pentru Regiunea Dunării”, se mai menţionează în acelaşi document de presă.

Amintim că în cadrul acestui eveniment, invitaţii se vor bucura de lansarea cărţii domnului Ion Iliescu „Fragmente de viaţă din Istorie trăită” şi de expoziţia de sculptură a lui Doru Drăguşin. Aceasta va fi de dedicată Anului Constantin Brâncuşi.

Evenimentul se va desfăşura mâine, 14 iunie, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Primăriei Cernavodă, str. Ovidiu numărul 11, cu începere la ora 9.00.

Ti-a placut articolul?

Comentarii