Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Află ce localităţi sunt afectate de lipsa curentului electric

ro

03 Dec, 2012 15:19 1373 Marime text

Din cauza condiţiilor meteo deosebite (cod portocaliu, vânt puternic ce a batut in rafale cu 80 - 100 km/h) înregistrate în cursul nopţii trecute în zona Dobrogea, au fost afectate reţelele electrice din raza de activitate a societăţii Enel Distribuţie Dobrogea. Pe parcursul nopţii trecute şi a dimineţii s-a intervenit operativ în zone unde accesul era posibil şi echipele de intervenţii au putut remedia o parte din avarii.


Astfel, în data de 3 decembrie 2012, la ora 10.00, situaţia se prezenta astfel:

    - În judeţul Constanţa au rămas nealimentate total sau parţial 40 linii de medie tensiune şi 481 posturi de transformare, fiind afectate 87 localităţi.

    - În judeţul Tulcea au rămas nealimentate total 25 linii de medie tensiune, o linie de medie tensiune parţial şi 318 posturi de transformare, fiind afectate 51 localităţi şi parţial municipiul Tulcea.

    - În judeţul Călăraşi au rămas nealimentate total 3 linii de medie tensiune, alte 3 linii de medie tensiune fiind nealimentate parţial şi 60 posturi de transformare sunt afectate, fiind întreruptă alimentarea cu energie electrică în 8 localităţi.

    - În judeţul Ialomiţa a rămas nealimentate parţial 8 linii de medie tensiune fiind afectate 28 de posturi de transformare şi 2 localităţi (Reviga şi Bordusani)


Printre cauzele care au dus la producerea incidentelor, pe fondul furtunii foarte puternice din cursul nopţii trecute, se numără izolatori sparţi, cordoane şi conductoare rupte, tije retezate, copaci sau crengi căzute pe liniile electrice aeriene.


Un numar de 55 de echipe Enel Distributie Dobrogea si contractori sunt mobilizate pentru restabilirea în cel mai scurt timp a alimentării cu energie electrică a consumatorilor.







Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii