Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Află care este prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

ro

22 Aug, 2016 18:17 1477 Marime text
Temperaturile vor scădea ușor în următoarele zile, urmând ca, de la finele săptămânii, să revină la valori de peste 30 de grade în aproape toată țara, potrivit prognozei meteo pentru perioada 22 august - 4 septembrie, emisă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

În Dobrogea vremea se va răcori de la o zi la alta, până în data de 26 august, astfel încât mediile maximelor diurne vor scădea, de la 32 la 27 de grade.

Între 27 și 31 august se va produce o ușoară creștere până la o medie de 30 de grade, după care, până la sfârșitul intervalului de prognoză, mediile diurne vor scădea ușor, din nou.Temperaturile nocturne se vor menține în jurul mediei de 21 de grade în primele trei zile, apoi vor marca o scădere până la 18 grade în data de 26 august. În intervalul 27 august — 4 septembrie, mediile minimelor regionale vor avea variații nesemnificative, menținându-se la valori de 18—19 grade. În primele trei zile, cu precădere în cursul după-amiezelor, local vor fi averse slabe, apoi vremea va fi în general frumoasă, cu o probabilitate foarte redusă pentru ploi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii