Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adunarea Extraordinară a Acţionarilor din Delta Aurora SA, convocată pentru schimbări importante de administratori

ro

31 Mar, 2015 17:02 2812 Marime text
Administratorul societăţii SC Delta Aurora SA, Ciprian Constantinescu, convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor (AGEA) din cadrul firmei. AGEA ar urma să aibă loc la data de 29 aprilie, ora 12.00, la sediul din municipiul Mangalia, hotel Delta, staţiunea Jupiter, se arată în convocatorul publicat în Monitorul oficial al României.
 
Pe ordinea de zi se regăsesc mai multe proiecte, printre care menţionăm revocarea membrilor Consiliului de Administraţie, Petre Tutuianu, Olimpia Alupoaie şi Ciprian Constantinescu din funcţia de administratori ai societăţii. Totodată, va fi supusă spre aprobare revocarea membrilor Comisiei de Cenzori, Elena Traistaru, Luminiţa Popovici şi Mihaela Spătărelu, din funcţia de cenzori ai societăţii.
 
Totodată, pe ordinea de zi se regăseşte prezentarea raportului CA-ului pentru anul 2014, prezentarea raportului Comisiei de Cenzori privind situaţiile financiare anuale la finalul anului 2014, dar şi prezentarea, dezbaterea  şi aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli a programului de activitate pentru anul 2015.
 
Totodată, Ramona Zena Petcu va fi supusă pentru revocarea din funcţia de Cenzor supleant.
 
Ciprian Constantinescu urmează a fi desemnat ca unic administrator al firmei pentru un mandat de patru ani, urmând a fio probată şi o remuneraţia cestuia.
 
În cazul în care, la data şi ora precizate se va constata că nu sunt îndeplinite condiţiile necesare pentru desfăşurarea AGEA, a doua convocare, cu aceeaşi ordine de zi va avea loc la data de 30 aprilie, ora 12.00.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii