Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:19 18 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Chelu, numit în funcţia de prim-adjunct al inspectorului-şef din cadrul IJJ Constanţa

ro

09 May, 2016 13:36 1986 Marime text
Astăzi s-a desfăşurat numirea în funcţia de prim-adjunct al inspectorului-şef, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa.
 
În deschiderea ceremoniei, s-a dat citire ordinului de numire în funcţie şi au prezentate aspecte din viaţa profesională, evoluţia în carieră, cursuri şi stagii de pregătire absolvite de noul prim-adjunct al inspectorului şef.
 
Prin ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, ca urmare a promovării concursului organizat de către Jandarmeria Română, începând cu data de 1 mai, locotenentul colonel Adrian  Chelu, şef serviciu-Serviciul Ordine şi Siguranţă Publică, s-a numit în funcţia de prim-adjunct al inspectorului şef  la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa.
 
Locotenentul colonel Adrian Chelu, este născut la data de 26 septembrie  1971 în localitatea Turnu Măgurele, este căsătorit şi are doi copii.  Din anul 1994 şi până în prezent a îndeplinit succesiv mai multe funcţii în cadrul Jandarmeriei Române : comandant de pluton, comandant de companie, comadant de detaşament,  ofiţer specialist, şef serviciu Ordine şi Siguranţă Publică. Este absolvent al Academiei de Poliţie A.I.Cuza- facultatea de drept. În timpul carierei militare a urmat şi absolvit diferite cursuri de perfecţionare şi de pregătire. 
 
De asemenea,  colonel Negrilă Silviu Claudiu, adjunct al comandantului la Unitatea Specială nr. 76 Jandarmi Protecţie Instituţională Bucureşti, ca urmare a rezultatului obţinut la concursul organizat,  s-a mutat în interesul serviciului la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa şi s-a numit în funcţia de adjunct al inspectorului şef.
 
Colonelul Negrilă Silviu Claudiu, este născut la data de 13 martie  1970.  Din anul 1994 şi până în prezent a îndeplinit succesiv mai multe funcţii în cadrul Jandarmeriei Române: ofiţer specialist, şef  birou, adjunct al comandantului. Este absolvent al  Facultatăţii de Inginerie şi Management Sisteme Tehnologice din cadrul Universitaţii Politehnica Bucureşti.
 
În timpul carierei militare a urmat şi absolvit diferite cursuri şi forme de pregătire profesională.  
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii