Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Bîlbă a picat concursul de director al CMSN. Nu a respectat metodologia de concurs

ro

24 Oct, 2018 18:54 2544 Marime text

Adrian Bîlbă directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța a picat  concursul pentru postul de director al instituției.

Examenul s-a desfășurat ieri.

Președintele CJC, Horia Țuțuianu spune că Bîlbă a depus un proiect managerial pe trei ani și nu pe cinci ani, asa cum prevedea documentația pentru concurs.

 "Bîlbă a fost singurul candidat. În aceste condiții concursul se va relua. Bîlbă nu mai poate rămâne pe funcție ca interimar decât maxim o lună de zile, a  mai spus Țuțuianu."


"Am fost singurul ce am pregătit un proiect de management , care a fost analizat în ziua de luni de către Comisie, ce a considerat că nu am îndeplinit obiectivele trecute sau luate în caietul de obiective, unde eu am înteles eronat , se pare, o prevedere în care scria așa: "perioada de management este de cinci ani (în intervalul de minimum  trei ani și maximum cinci ani)".

Ei bine, eu am crezut că perioada de management este pentu intervalul menționat de minim trei maxim cinciani, și mi-am făcut proiectele de management și planul minimal pe trei ani, considerând că nu am justificare de a mă întinde pe 5 ani de zile. Este și foarte greu în domeniu nostru al muzeisticii cu animale, să stii ce animale vor fi disponibile și ce activităti vei avea în anii următori.

O să depun din nou proiectul , o să-l completez la perioada de management extinsă la cinci ani de zile, încercand să mă gândesc ce aș putea sa mai îmi propun pentru aceasta perioadă . A fost o greșeala a mea , îmi asum neîntelegerea faptului că ceea ce scrie în paranteza este o sursă , nu o explicație. Eu am considerat-o o explicație, a declarat directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța, Adrian Bîlbă ",  pentru Ziua de Constanța.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii