Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 13 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adina Baz, director în cadrul CN APMC, şi-a dat demisia

ro

21 Feb, 2011 17:30 5732 Marime text

apc_adina_baz2.jpgDirector comercial şi cu domeniile portuare, în cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Adina Baz a depus astăzi către directorul companiei solicitarea de încetare a raportului de activitate. Potrivit reprezentanţilor instituţiei nu s-a luat încă vreo decizie în ceea ce priveşte acceptarea demisiei şi nici privind înlocuirea sa.

Adina Baz a mai condus Direcţia de Domenii în perioada în care CN APMC a fost condus de Gheorghe Moldoveanu şi de Constantin Matei. Adina Baz este fiica lui Nicolae Zeicu, fost director al Portului, şi verişoara lui Valenrin Ilie Zeicu, directorul CN Administraţia Canalelor Navigabile SA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dima 21 Feb, 2011 21:08 DIN CATE SE STIE,TREBUIA SA FACA ECHIPA CU UNII MEMBRI DIN FOSTA ECHIPA,ADICA INGINERUL DE SOFERI,CU AFRODITA DE LA COMERCIAL,CU INGINERUL NOU ADUS DE POPA,DIN CATE STIU ACESTA A FOST DAT AFARA DE LA O FIRMA MARE DE COSTRUCTII PENTRU INCOMPETENTA!DE FAPT I S-A CERUT SA PLECE ORI.ORI! VA FI VAI SI AMAR DE COMPANIA ASTA,;DACA NU SE INTAMPLA CEVA RAPID,MOMARLANII ASTIA O SA FALIMENTEZE SI ACEASTA COMPANIE! O INTREBARE PENTRU CEL CARE A SCRIS ARTICOLUL:CERE SI INVESTIGHEAZA CE FRME AU FOST PLATITE PANA ACUM DE ANTREPRENORUL GENERAL CARE CONSTRUIESTE PODUL PENTRU apc,te vei cruci sa vezi ce iese! cere apoi sa ti se dea aprovbarile pentru construirea fabricii de betoane din zona agigea,zona libera,in apropierea digului de larg,si ce lucrari au fost facute pe sub mana de fosta conducere! vezi si ce legaturi este intre acest popa si reteaua graului!
  • anonim 21 Feb, 2011 17:28 Este cea mai buna decizie pe care o putea lua. S-a dat seama la timp in ce necazuri ar fi putut intra daca ar fi satisfacut ilegalitatile sugerate de Popa si Gheorghiade. Bravo ADINA !