Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevarul.ro Tragedie în familia unui preot din judeţul Constanţa. Soţia sa a fost găsită decedată

ro

26 Apr, 2019 15:18 14274 Marime text
O tragedie fără margini s-a petrecut în familia unui cunoscut preot, informează Adevarul.ro.

Soţia lui a fost găsită moartă, în gospodărie, chiar în Săptămâna Mare. Femeia, tânără, îşi văzuse recent visul de a avea un copil, după mulţi ani de aşteptare. Anca-Ştefania Florea, soţia preotului constănţean Vladimir Florea, cunoscut ca „părintele Vladimir de la Oituz“, a fost găsită moartă în locuinţa din comuna Valu lui Traian, chiar în Săptămâna Mare. 

Femeia, în vârstă de 37 ani, devenise recent mamă. După mulţi ani de aşteptare, ea adusese pe lume un copil, în urmă cu 6 luni. Băieţelul a fost botezat Serafim, iar soţii Florea spuneau că el este „minunea“ lor.  În ziua de joi, 24 aprilie 2019, preoteasa a fost găsită fără viaţă în gospodărie. Iniţial, s-a ştiut că femeia a murit în somn, din cauza unui infarct.

La solicitarea „Adevărul“, Poliţia a comunicat următoarele: „La data de 24 aprilie, în jurul orei 13, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Valu lui Traian au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o locuinţă din localitate se afla o persoană spânzurată. Cu ocazia cercetărilor, s-a stabilit că femeia în cauză are 37 de ani. Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală.“ 

Articolul integral poate fi citit pe  Adevarul.ro. 

Sursa foto: Facebook-Vladimir Florea

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii