Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:02 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activităţi militare şi religioase pentru pompierii constănţeni

ro

29 Nov, 2016 14:57 732 Marime text
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa va participa la manifestările organizate pentru sărbătorirea hramului Mănăstirii Sfântului Andrei şi a Zilei Naţionale a României.
 
Pentru zilele de 30 noiembrie şi 1 decembrie, când au loc manifestările cu public numeros, pompierii militari sunt pregătiţi să intervină în orice moment pentru limitarea şi înlăturarea efectelor eventualelor situaţii de urgenţă. Astfel, pe durata desfăşurării manifestărilor religioase se vor executa misiuni de supraveghere pentru respectarea măsurilor de prevenire a incendiilor, iar la activităţile cu caracter militar va participa un pluton reprezentativ pentru defilare.
 
În acest sens, miercuri, începând cu ora 07:00, două echipaje de pompieri militari vor fi dislocate din subunitate şi amplasate în vecinătatea Mănăstirii Peştera Sfântului Andrei,  pentru asigurarea unui răspuns prompt în situaţia producerii unor evenimente nedorite.
 
Joi, 1 decembrie, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa vor participa la manifestările dedicate Zilei Naţionale a României organizate la Monumentul Eroilor căzuţi în Primul Război Mondial din Cimitirul Central Constanţa. Activitatea se va încheia cu depuneri de coroane, omagiu ce ce va fi adus eroilor și de pompierii militari ai  Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii