Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Dosare penale pentru șoferi depistați băuți la volan în județul Constanța

ro

19 Jan, 2019 12:17 907 Marime text
Mai mulți șoferi constănțeni s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistați băuți la volan.
 
Astfel, la data de 19 ianuarie a.c., ora 06.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Cernavodă, care a condus un autoturism, pe strada Prelungirea Seimeni din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, conducătorul auto a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 19 ianuarie a.c., ora 02.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe Aleea Umbrei din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice și având reținut permisul de conducere, fără a avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
Conducătorul auto a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 19 ianuarie a.c., ora 00.20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Badea Cârțan din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest și ulterior să fie condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 18 ianuarie a.c., ora 15.50, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cobadin au identificat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, care a condus o autoutilitară cu autorizația de circulație provizorie expirată, pe strada Șoseaua Constanței din localitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii