Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Acțiune a polițiștilor locali și a jandarmilor pe strada Munții Tatra din Constanța. Participă și angajați Polaris M Holding (galerie foto)

ro

08 May, 2018 09:16 1684 Marime text
În acest moment, polițiștii locali în colaborare cu reprezentanți ai Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța, inspectori ai Serviciului de Igienă Publică și lucrători ai firmei de salubrizare SC. Polaris M Holding acționează în sistem integrat pe strada Munții Tatra din cartierul constanțean Palas.

Potrivit Poliției Locale Constanța, acțiunea are drept scop sabubrizarea și menținerea curățeniei zonei, depistarea persoanelor care locuiesc în zonă și care nu dețin forme legale ori care cresc animale, precum și  pentru verificarea legalității construcțiilor .

UPDATE: 
 
În data de 08.05.2018, polițiștii locali în colaborare cu reprezentanți ai Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța, inspectori ai Serviciului de Igienă Publică și lucrători ai firmei de salubrizare SC. Polaris M Holding au acționat în sistem integrat pe strada Munții Tatra din cartierul constanțean Palas, în scopul salubrizării și menținerii curățeniei zonei, depistării persoanelor care locuiesc în zonă și care nu dețin forme legale ori care cresc animale, precum și  pentru verificarea legalității construcțiilor . 

În cadrul acțiunii s-au desfășurat următoarele operațiuni:
-s-a aplicat un număr 26 sancțiuni contrevenționale (amenzi pentru creșterea animalelor, executarea de lucrări improvizate, tulburarea ordinii și liniștii publice, nemenținerea unei permanente stări de cuățenie de jur împrejurul imobilelor pe care le dețin) în valoare totală de 5.600 lei.
-s-au luat măsuri de igienizare a zonei de către lucrători ai SC Polaris M Holding SRL;

De asemenea, s-a dispus deființarea lucrărilor improvizate, nelegal realizate.
 
”Menționăm faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterea încălcării normelor legale în vigoare” - au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța.

 


Sursa foto: Poliția Locală Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii