Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Accident rutier grav între Constanța și Valu lui Traian. Un tânăr decedat. Mai multe echipaje, la fața locului (galerie foto+video)

ro

11 Apr, 2018 18:05 15877 Marime text
În urma cu puțin timp, un accident rutier a avut loc la pe DN3, la ieșire din municipiul Constanța spre localitatea Valu lui Traian. Trei autoturisme sunt implicate în eveniment. Trei persoane au rămas încarcerate.

La fața locului se deplasează două ambulanțe SAJ, Descarcerarea și un echipaj SMURD.

Potrivit SAJ Constanța, două persoane sunt conștiente iar o a treia este inconștientă. Acesteia i se aplică manevre de resuscitare.

Circulația în zonă este blocată.

UPDATE: Potrivit SAJ Constanța, la locul evenimentului se află:
-un pacient 27 ani în stop la care s-a început protocolul de resuscitare
-un pacient constient, traumatism cranio-cerebral
-un pacient conștient, cu multiple fracturi

O autospecială de descarcerare, una de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță terapie intensiva mobilă și o ambulanță SAJ la fața locului.

UPDATE2: Oficial de la IPJ Constanța. La data de 11 aprilie, în jurul orelor 18.00, pe DN 3,km 251+900 în apropierea localității Valu lui Traian, un auto marca Citroen care se deplasa dinspre Valu lui Traian către Constanța a intra în coliziune față-spate cu o autoutilitară Opel pe care a proiectat-o pe sensul opus de mers. Autoutilitara a intrat în coliziune cu auto Duster ce se deplasa pe sensul opus. Bilanț: 1 persoana ranită grav și 2 răniți ușor (conducător auto și pasager auto Duster).

UPDATE3: Tânărul de 27 de ani a decedat în ciuda eforturilor medicilor. Cele două persoane scoase din mașinile grav avariate au fost transportate la spital.

Citește și: Tânărul decedat în accidentul grav de pe DN 3 Constanța-Valu lui Traian este fiul șefului Poliției din comuna Târgușor

Iată cine este tânărul care și-a pierdut viața în accidentul de pe DN3 Constanța-Valu lui Traian!


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • oxxo 11 Apr, 2018 18:44 Puneti parapeti de protectie fratilor, daca erau montati parapeti nu murea nimeni!