Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident teribil în județul Sibiu. Doi tineri, care mergeau la muncă în Belgia, au murit striviți de un TIR

ro

05 Jan, 2019 12:07 2121 Marime text
Două persoane au murit şi una a fost rănită, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DN1, în zona Fântâniţa Haiducului din judeţul Sibiu, după ce şoferul unei maşini a intrat într-o depăşire şi a ajuns pe contrasens, izbindu-se frontal de un TIR, scrie a1.ro.

Conform poliţiştilor din Sibiu, accidentul s-a produs în zona Fântâniţa Haiducului, unde şoferul unei maşini a încercat să depăşească o altă maşină, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal cu un TIR condus regulamentar spre Braşov.

După impact, maşina a ricoşat şi a lovit autoturismul depăşit.

Şoferul şi un pasager din maşina care a depăşit, doi tineri din Vrancea de 26 şi 28 de ani, au murit, iar o tânără a fost rănită.

Potrivit presei locale, cei doi mergeau la muncă în Belgia: ”Plecau la muncă în Belgia. Ieri (vineri-n.r.) au plecat de la Bordești și erau mai multe persoane în mai multe mașini. Pe lângă Sibiu, Cătălin, care conducea, a intrat în depășire. Din păcate, a intrat într-un tir ce venea din față și de acolo a ricoșat în alte mașini. Au murit pe loc săracii… Pleci la muncă să câștigi un ban și nu mai apuci că te întorci decât în patru scânduri“, a spus verișorul unuia dintre tinerii morți în accident, conform Monitorul de Vrancea. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii