Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:51 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2.Accident rutier pe strada Soveja. O persoană a fost rănită

ro

23 Jun, 2016 08:57 3138 Marime text
Polițiștii rutieri au fost solicitați la un accident produs în urmă cu puțin timp pe strada Soveja, în zona Catanga. Din primele informații, se pare că un pieton a fost rănit de un autoturism, astfel că un echipaj de la Serviciul județean de Ambulanță Constanța se îndreaptă spre locul accidentului. 

Vom reveni cu informații. 

UPDATE2, ora 11.00:


Accidentul a avut loc, ăpotrivit polițiștilor rutieri, în jurul orelor 08:45. O șoferiță de 34 ani a condus un autoturism, pe str. Soveja din Constanţa, banda nr. 1, dinspre str. Baba Novac către bd. Tomis şi ajungând la intersecţie cu str. Steagului, a surprins şi accidentat uşor pe un bărbat, de 81 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din partea stângă a conducătoarei auto.Pietonul indisciplinat a fost transportat la spital. 


UPDATE, ora 09.30:

Un bărbat, în vârstă de 81 de ani a fost lovit de o mașină. el a suferit o fractură de gambă și a fost transportat la spital. Martorii spun că omul încerca să traverseze strada prin loc nepermis când a fost surprins de un autoturism. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii