Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:35 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier pe DN22C la Poarta Albă. Două mașini implicate. Un stâlp de electricitate avariat. Traficul, deviat în zonă

ro

06 Oct, 2018 12:07 1962 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost întreruptă în această dimineață pe DN 22C, pe raza localităţii Poarta Alba, judeţul Constanţa, din cauza unui eveniment rutier în care a fost avariat şi un stâlp de electricitate din apropierea părţii carosabile. Impactul dintre două autoturisme, nu s-a soldat cu victime.

Până la remedierea problemei de către reprezentanţii societăţii de distribuţie a energiei electrice, traficul rutier a fost deviat pe străzi din interiorul localităţii.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată în jurul orei 11.15 pe DN 22C, pe raza localităţii Poarta Alba, judeţul Constanţa.

Traficul a fost întrerupt pentru îndepărtarea din zona părţii carosabile a stâlpului electric avariat în urma unui eveniment rutier fără victime.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii