Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier pe DN14. Două mașini implicate. Un autoturism s-a răsturnat după impact. O fetiță și mama ei, printre victime

ro

21 Feb, 2019 12:10 1393 Marime text
O fetiţă de nouă ani, mama ei şi un bărbat au fost răniţi într-un accident rutier produs joi, pe DN14, la intrarea în municipiul Mediaş dinspre Sibiu, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Elena Welter citat de Agerpres.ro

"DN 14, intrarea în Mediaş dinspre Sibiu, un şofer in vârstă de 44 de ani, în timp ce conducea spre Mediaş, pe un tronson de drum în curbă, a pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens unde a intrat in coliziune cu un turism condus regulamentar din sens opus, după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Trei persoane au fost transportate la spital, toţi din auto condus regulamentar, conducătoarea auto, 32, pasager, în jur de 30, şi o fetiţă de 9 ani. Toţi cei implicaţi sunt medieşeni. Trafic alternativ", a declarat Elena Welter.


Copilul a suferit politraumatisme uşoare, iar mama ei are un traumatism la genunchi, fiind transportate la Camera de Primiri Urgente a Spitalului Mediaş, potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanţei Sibiu, Liliana Blaga.

Bărbatul de 30 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral şi a fost transportat de SMURD la Spitalul din Mediaş, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Cristina Criveanu. 

Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii